Figyeld a kezét - Árulkodó kézmozdulatok az első randin

Amikor még nem ismered a pasit, jó, ha tudod, mit nézz meg rajta. Bár a szem a lélek tükre, a kézmozdulatai legalább annyit elárulnak róla. A mozdulataiból olvasva könnyedén rájöhetsz, mit gondol rólad, mit érez veled kapcsolatban, és hogy lesz-e második találkozás.

Kezét a zsebébe dugja
Ez sajnos nem jó jel. Arra utal, hogy nem nagyon akar megnyílni előtted. Valószínűleg nem keltetted fel eléggé az érdeklődését, de ne add fel! Ha bejön a srác, adj bele mindnet, hogy elbűvöld.

A nyakát fogdossa
Hazudik! Vagy legalábbis nagyon kínos témát érintetek, és idegessé vált. A hazugságot egyébként még onnan veheted észre, ha sokszor a szájához nyúl, igyekszik eltakarni – a tudatalattija tudja, hogy nem mond igazat–, vagy pedig az orrát érinti meg.

Az övét babrálja
Megosztó lehet ez a mozdulat, hiszen gyakorlatilag a szexre utal. Ha gyakran nyúl a nadrágja irányába, több mint valószínű, hogy csak futó kalandot keres. Esetleg finoman kérdezz rá, és ha részedről sincs akadálya a dolognak, akár jó is kisülhet belőle. Ha viszont te nem csak ennyire vágysz, tudasd vele.

A tenyerét mutatja
Ez így elsőre furcsa lehet, de nagyon fontos szempont. Ha a pasi beszélgetéskor sokat láttatja a keze belső felét, azzal azt akarja közölni tudat alatt, hogy megbízik benned. Ez még a sebezhetőség jele is, tehát légy vele különösen kedvesen ilyenkor.

Átkarolja a széktámládat
Moziban, szórakozóhelyen vagy étteremben a hátad mögé csúsztatja a kezét. Ugyan nem egyértelműen téged ölel át, de finoman megérint közben. Ez egy nagyon pozitív dolog. Ha te is hasonló jeleket küldesz felé, akkor előbb utóbb a keze a válladon, majd a derekadon akar majd megpihenni.

Érintések
Ha néha-néha hozzányúl valamihez, ami a tiéd, az is bíztató. Például a táskádhoz, a kabátodhoz, a térdedhez ér, ezekkel az apró mozdulatokkal úgymond a területét jelöli meg. Ezzel akarja a tudtodra hozni, hogy érdekled őt, és már-már a magáénak tekint. Ehhez persze neked is lesz még némi szavad, de tudd, részéről minden oké, várja a folytatást.

Oldalak