Eláruljuk - Ezek a külső jellemzők szexik egy pasiban

Ha találkozunk egy sráccal, vagy akár csak szemezünk vele a bárban, mindenképp felmérjük testi adottságait. Igen, nagyon fontos a személyiség is, de ismeretlenül kénytelenek vagyunk ösztöneinkre hagyatkozni. Vajon mi alapján ítélünk?

Egy helyes kisfiús mosoly, és máris elolvadunk. Az éttermekben imádunk a pincérek után nézni, mert valamilyen titkos összeesküvés alapján, szinte kivétel nélkül tökéletes hátsóval rendelkeznek. Miért izgat ez minket ennyire?

Széles mellkas
A nők nagyrésze megnézi az izmos, szélesebb mellkast, még akkor is ha saját bevallása szerint nem erre bukik, egyszerűen vonzza a tekintetet. Még ősi ösztöneinkből fakad ez, minél inkább szélesebb, annál inkább dominánsabb a hím, nézzük csak meg napjainkban a gorillákat, akik már kiskölyök korukban megtanulják kihúzni és döngetni a mellkasukat.

Feszes fenék
Mindannyian előszeretettel gyönyörködünk egy feszes tomporban. Ez az igen erőteljes szexuális töltettel rendelkező tulajdonságunk egyszerű logikai következtetéssel megfejthető. Egy izmos, kisebb fenékkel rendelkező férfi sokkal könnyebben tudja a nem aktust kivitelezni, és az erőteljesebb lökések által a sperma is nagyobb valószínűséggel jut a célba. Míg a testesebb emberek testsúlyukkal a nőre nehezednek, ami elég kényelmetlen, és sokkal kevésbé élvezetes élményt nyújt.

Daliás testtartás
Sokkal inkább vonzza a tekintetet egy szép, egyenes testtartással járó ember. A magasabb emberekre jobban felfigyelnek, és kutatások igazolják, hogy a vezető pozíciót betöltök között is sokkal több eséllyel indulnak az átlag feletti testmagasságúak, ez is a dominancia egyik jele. Az alacsonyabb férfiak ezt azzal tudják kompenzálni, ha kihúzzák magukat, és határozott benyomást keltenek.

Borosta
Igen, hiába szúr egy kicsit, attól még nagyon szexisnek tartjuk a pár napos borostát. A sűrűbb szőrzet a férfi nemi hormonok jelenlétének jele, és mivel az arc az a testrész ami a leggyakrabban fedetlen, ösztöneink ebből vonják le a következtetést, hogy ő bizony egy igazi férfi.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!