Változtass! 7 ok, amiért minden férfi azonnal szakítani fog veled

Szakértőnk, Kozma Anita összegyűjtött pár jó tanácsot, melyek segítségével nem csak megtalálhatod az igazit, de lehet, hogy meg is tudod tartani őt.

Lehet, hogy nálad van a hiba?

Már jó ideje nem volt egy tartós kapcsolatod sem? Irigykedve nézed a tavaszi napsütésben andalgó párokat? Nem gyanús, hogy már megint Téged hagytak el és nem te szakítottál? Gondoltál már arra, hogy nem biztos, hogy a világ összes hímneműje összeesküdött ellened, hanem esetleg a Te készülékedben van a hiba?

1. Felejtsd el a zsáneredet!

Felejtsd el a zsáneredet! Lehet, hogy nincs kék szeme és szőke haja a leendő pasidnak, de attól még beválhat. Nagyon kevés az az eset, amikor pont olyan férfit találsz, amilyent az álmaidban elképzeltél. Nem baj, ha alacsonyabb, barnább, vékonyabb, teltebb, egy kis kompromisszum sosem árt.

2. Ne az anyagiak legyenek a legfontosabbak

Nincs tűzpiros Jaguárja? Na és akkor mi van? Majd együtt vesztek egyet. Persze értem én, hogy jó dolog, ha egy bizonyos egzisztenciával rendelkezik a lovagod, de lehet, hogy még nem tart ott. Viszont ez még nem azt jelenti, hogy lúzer, csak még nincs a karrierje csúcsán, vagy szorgalmas fajta és lépésről-lépésre halad. Ha az anyagiak mindennél fontosabbak az életedben, lehet, hogy nem árt egy kis önvizsgálat.

Fotó: huffingtonpost.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!