Bed&Love

Ezért érdemes reggel hancúrozni - 5 kihagyhatatlan és kiváló indok

Jócskán vannak olyanok, akiknek reggel sem kedvük, sem idejük nincsen a szexre. Ők bizonyára nem tudják, hogy a reggeli szeretkezésnek rengeteg előnye van – mi most ötöt sorolunk fel!

Egész nap emlékezni fogsz rá

Az esti vagy délutáni szexszel az a gond, hogy annyi minden történik utána, hogy másnapra már szinte el is felejted. Ha azonban reggel estek egymásnak, a korai hancúr emléke egész nap élénken él majd benned – csak nehogy azon kapd magad, hogy akkor is vigyorogsz, amikor nem kellene!

Helyettesíti az edzést

Bár a szex időtől és tértől függetlenül szinte mindig felér egy kiadós edzőtermi izzadással, a reggeli szeretkezés különösen hatásosan égeti a kalóriákat. Azon a bizonyos korai órán olyan jól felpörgeti az anyagcserédet, hogy a nap későbbi szakaszaiban sem lesz gondod a gyors emésztéssel. Egyes források szerint mindössze 30 perc reggeli „munkával” akár 200 kalóriát is el lehet égetni.

Nem kell levenned a ruháidat

Előző cikkünkben már ecseteltük a meztelenül alvás jótékony hatásait – szóval, ha akkor meggyőztünk, és máig ruha nélkül alszol, akkor használd ki a meztelenséged, és szexelj! Nincs izgatóbb, mint a másik pőre testének látványára ébredni!

Fotó: popsugar.com

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Bed&Love
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.