Ideges vagy randizás közben? - Nyugtasson ez a 7 gif, és tudat, hogy nem vagy egyedül

Azokról a nőkről, akik még a legkisebb esemény miatt is képesek tövig rágni a körmüket, randizás közben sem lehetne megmintázni a nyugalom szobrát. Ha te is közéjük tartozol, a következő 7 pontban garantáltan magadra ismersz!

Kombinálásból jeles

Ezt most hogy értette? Vajon tényleg így gondolja? Miért mondta ezt? - Ezek a leggyakoribb gondolatok, amik átfutnak a fejeden randizás közben. Hidd el, nem kell a másik minden kijelentése mögé egy egész haditervet képzelni!

Ms. Bizonytalan

Még azok a jelek alapján sem vagy biztos benne, hogy tetszel neki, amik mindenki más számára egyértelműek lennének. Nem számít, hogy állandóan bámul, hogy előzékeny, hogy érdeklődő, hogy dicsér, te állandóan azon idegeskedsz, vajon mit érez irántad.

Az a bizonyos első

Az első csók elcsattanása előtt úgy izgulsz, mintha egy űrhajót kellene fellőnöd a világűrbe. Azon rágod magad, kinek kellene lépnie először: ha neki, akkor miért nem tett már valamit, ha neked, akkor miért vagy ilyen szerencsétlenül izgulós? Arról meg már nem is beszélünk, hogy a leheleted és a rúzsod miatt is folyton aggódsz…

Gifek: mirror.co.uk, reddit.com, giphy.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!