Bed&Love

Ezt tedd, hogy az imádott férfi végre megkérje a kezedet!

Irigykedve nézed a Facebookon, hogy már megint eljegyezték egy barátnődet? Úgy érzed, a ti kapcsolatotok is erős és ideje lenne továbblépni? Ő azonban mégsem kérte még meg a kezed? Akkor párkapcsolati szakértőnk, Orbán Nóra aktuális cikke neked szól!

Még mindig nem akarja megkérni a kezed?

Már minden rendben, elviselem a barátait, van hol laknunk, nagyjából béke van, elmúltam 28, de nem lep meg egy gyűrűvel. A francba!

Mi lehet az oka?

Kérdezd meg, mit gondol a házasságról?

Lehet, hogy nincs itt az ideje, hogy komoly döntést hozzon? Ha nem szabad még önmagában, mégis belekényszerül egy olyan helyzetbe, amiből nem tud menekülni, lehet, hogy rád fog haragudni vagy legalábbis némi hiányérzete lesz.

Lehet, hogy indokolatlan félelmei vannak. Ha kimondja, jobban megértheted őt. Egy jó beszélgetés segít megérteni a félelmeit, úgy, ahogy érzi őket. Ez titeket is közelebb hoz egymáshoz. Fontos, hogy ne meggyőzni akard, hanem csak meghallgatni és elmondani, amit te gondolsz és tapasztaltál a házasságról.

Lehet, hogy nem te vagy neki az igazi, csak nem mer kilépni a kapcsolatotokból? Jó lenne megtudni, hogy ne raboljátok tovább egymás idejét, ha neked más céljaid vannak! Jogod van megtudni, hogy komolyan tervez-e veled, mert a te életedről neked kell a legjobb döntést hoznod.

Fotó: jamiedelaineblog.com

Oldalak

Bed&Love
Fashion&Beauty
A nyolcvanas években kezdte szárnyait bontogatni, igazi aranykora viszont a következő évtizedre esik, amikor nemcsak modellként, de televíziós- és filmszínésznőként is krediteket szerzett magának....
Utazás
Kevesebb csapadékkal, de kifejezetten zord, barátságtalan hideggel folytatódik a hét.
Sztárok
Hugh Jackman az egész világon óriási elismerésnek örvend, tehetségét már számos nagysikerű mozifilmben bebizonyította, vonzó külsejének köszönhetően pedig a nők körében is rendkívül népszerű. Jogosan...