Meglepő dolog miatt aggódnak a nők - Tényleg emiatt marad el az orgazmusuk?

Egy nemrégiben készült kutatás során arról kérdezték a férfiakat és nőket, milyen hatással van az óvszer használata az orgazmusukra. A felmérés készítői meglepő eredményre jutottak, ugyanis a válaszok értelmében a hölgyek sokkal jobban aggódnak amiatt, hogy így is eljutnak-e a csúcsra, mint a férfiak.

A nőknek okoz nagyobb gondot a gumi?

A Durex nemrégiben készített egy kutatást, melyben többek között arról kérdezték a férfiakat és nőket, zavarja-e őket szex közben az óvszer. A felmérés készítői meglepő eredményre jutottak, ugyanis nem a férfiak közül mondták többen, hogy a gumi problémát okoz, a hölgyek aggódtak emiatt jobban. Míg a férfiak 74%-a, addig a nők 81%-a állította, kisebb az esélye, hogy eljussanak a csúcsra, ha óvszert használnak. A válaszadók 60%-a azt is bevallotta, előfordult már olyan, hogy emiatt inkább nem védekezett. A férfiak és nők egyharmada hozzátette, előfordult, hogy inkább nemet mondtak a hancúrra, mert nem szerettek volna gumit használni.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Ha szeretnéd kipróbálni az online társkeresést, akkor kattints ide, és ismerd meg életed szerelmét a Femrandin!

Fotó: totalsoronitymove.com

Oldalak

  • 1
  • 2
Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!