Bed&Love

A 6 legcsendesebb szexpóz, hogy ne verd fel az anyóst – Így kerüld el a kínos helyzeteket vendégségben

Az ünnepek idején sokan utaznak el otthonról, hogy az év utolsó hetét a szeretteikkel töltsék, a szülői házban, vagy az anyósnál és apósnál. A helyzetet tovább bonyolíthatja, ha a vendégszoba egyik fala közös a gyerekszobával, ilyenkor természetes, hogy azon őrlődünk, hogyan lehetnénk úgy együtt szerelmünkkel, hogy közben nem tőlünk zeng a ház. A cikkben bemutatott fantasztikus szexpózokkal nem lőhetsz mellé, a reggel pedig senkinek nem lesz kínos!

1. A lusta férfi

Az egyik legélvezetesebb és nem mellesleg legcsöndesebb szexpóz az úgynevezett lusta férfi. Ilyenkor a férfi nyújtott, keresztezett lábbal ül, a nő pedig szemben vele foglal helyet behajlított lábbal, talpon támaszkodva. Ebben a pózban könnyű együtt mozogni, ráadásul a hangok is mérséklődnek.

2. Fordított misszionárius

A lovagló póz a férfiak és a nők körében is nagyon népszerű, ám egy szenvedélyes menet a klasszikus formában lehet, hogy felébresztené a házban alvókat. Ezért azt ajánljuk, próbáljátok ki a fordított misszionárius pózt, ami szintén nagyon élvezetes.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: womenshealthmag.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Bed&Love
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...