5 biztos jel, hogy hívni fog a randi után

Biztos voltál már olyan helyzetben, hogy randi végén a pasi úgy búcsúzott el, hogy majd hív. De mégsem hívott. Íme, néhány tipp, melyből megtudhatod, érdemes-e várnod a telefonját.

Nincs annál rosszabb, mint amikor két percenként a telefont bámulod, és mikor végre megcsörren: „csak” a barátnőd az. Összegyűjtöttünk néhány jelet, amelyek arra utalnak, hogy hívni fog!

Idő
Ha randipartnered láthatóan jól érzi magát a társaságodban, és csak úgy repül az idő, mikor együtt vagytok, az jó eséllyel jelenti azt, hogy lesz második randi. Viszont, ha folyton az óráját vagy a telefonját lesi, akkor jobb, ha felkészülsz rá, hogy nem fog hívni.


Telefon

Ha túl sokszor csörög a telefonja, és úgy nézi meg, hogy te véletlenül se lásd meg, akkor úgy tűnhet, hogy titkol valamit. Viszont ha felveszi, és hosszasan cseveg, az sem jó jel, mert az azt jelentheti, hogy más fontosabb, mint a veled való randi. Persze akadnak kivételek: lehet, hogy tényleg fontos ügyben keresték.


Testbeszéd

Ha beszélgetés alatt folyamatosan a szemedbe néz, arcodat fürkészi, azt jó jelnek veheted, viszont ha dekoltázsod bámulja, akkor nagy esély van rá, hogy csak ágyba akar bújni veled. Ha mosolya őszinte és figyelemmel hallgat, szintén jó jel, úgy mint az is, amikor „tükrözi” mozdulataidat: ha felveszel egy pózt, ő is abba a pozícióba rendezi magát.

Érdeklődés
Ha randipartnered többször visszakérdez, és sokat érdeklődik rólad, nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy komolyan meg akar ismerni.

Búcsúcsók
Ha a csók nem követelőző, hanem inkább gyengéd és kellemes, akkor szinte biztosra veheted, hogy hívni fog. Ha azonban túl rámenős, akkor jó okkal feltételezheted, hogy csak szexet akar.
 

72 órás szabály: Addig ne ess kétségbe, amíg nem telt el a 3 nap, ugyanis sok pasi nem akarja, hogy azt hidd, túlságosan érdekled, így direkt vár ennyit.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!