10 tulajdonság, amiért szeretjük a férfiakat

Néha bármennyire is idegesítenek minket, azért a férfiaknak vannak szerethető tulajdonságaik is. Nézzük most ezeket!

Mindenhez értenek egy kicsit
Legyen szó egy szekrény összeszereléséről, a laptop megjavításáról, esetleg a villanykörte kicseréléséről, a férfiaknak mindez könnyen és gyorsan sikerül, de az sem jelent számukra problémát, ha egy elképzelhetetlenül szűk helyre kell bevarázsolniuk az autót.

Segítőkészek
Az előző pontból adódóan a férfiak általában előszeretettel állnak a nők rendelkezésére, ha segítségre van szükségünk, mert szívesen mutatják meg nekünk, hogy mi mindenre képesek, és ámulatunk büszkeségüknek is jót tesz.

Elképesztően tudnak udvarolni
Elsősorban akkor, ha akarnak valamit, de mégis, kedves szavaik olyan jót tesznek a lelkünknek – és már nem is számít, hogy érdekből csinálják, minden kívánságukat teljesítjük.

Szomorú kutyatekintet
A férfiak másik fegyvere, amit minden nő ismer, és senki sem tud ellenállni neki. Még a legdühösebb nő szívét is meglágyítják azok a szemek.

Biztonságot nyújtanak
Egy férfi oldalán sokkal nyugodtabban sétálunk haza az éjszaka közepén, ha másért nem is, azért, mert ha esetleg valaki belénk kötne, biztos őt találja meg először, nekünk pedig van időnk elfutni.

Erősnek mutatják magukat
Alig akad olyan helyzet, amikor a férfi felszínre hozná azt, hogy ő maga is érző lélek. A jó színészi teljesítmény már önmagában elismerést érdemel.

Jó hallgatóságok
Tudjuk, hogy mi, nők órákon keresztül képesek vagyunk ugyanarról a problémáról egyhuzamban beszélni, és ez valószínűleg egyáltalán nem köti le a férfiakat. Mégis próbálnak úgy tenni, mintha nagyon érdekfeszítő lenne a mondandónk, és nem csapják ránk az ajtót.

Keveset beszélnek
Ami gyakran idegesítő, de gondolj bele, mennyire rossz lenne, ha a kedvenc sorozatodhoz folyamatosan lenne hozzáfűznivalója.

Őszinték
Legalábbis egészen apró dolgokban biztos. Ha nagyon előnytelenül áll egy ruha, vagy látványosan rosszra sikeredett a frizurád, esetleg kínosan viselkedsz, egy férfi biztosan kertelés nélkül megmondja, míg a barátnőd két finom mosoly között csak utalna rá.

Lehet rájuk számítani
Kisebb dolgokban ez sem feltétlenül igaz, de ha nagy szükségünk van rájuk, biztos nem akad fontosabb tennivalójuk. Például betakargatnak, ha negyven fokos lázzal fekszünk betegen, és még a gyógyszertárba is elmennek.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!