Johnny Depp mégis együtt van Amber Hearddel?

A színész szerelmi életéről egyre több pletyka kering. A legújabb szerint, Johnny Depp már rég túltette magát a szakításon, sőt mi több, már egy új nő karjaiban keresi a boldogságot.

Nem csitulnak Johnny Depp szerelmi élete körül keringő pletykák. Vanessa Paradis és a színész szakítása óta alig telt el pár hét, de Johnny állítólag már újra boldog. Bennfentesek szerint azonban egyetlen egy pletyka felel meg a valóságnak, méghozzá, hogy a kalózt alakító színész a biszexuális Amber Hearddel jár.

A színésznő nemrég szakított barátnőjével, Tasya van Reevel. Amber és Johnny 2009-ben találkozott először a Rum Diary című film forgatásán, de csak 2011-ben kerültek közel egymáshoz. Ekkor állítólag már nem volt felhőtlen Vanessa és a színész kapcsolata. Egy közeli barátjuk a következőt mesélte:

„100 százalékig biztos vagyok benne, hogy találkozgatnak. Nagyon jól bánik vele.”

Kapcsolatuk már annyira szoros, hogy Johnny állítólag már egy lovat is ajándékozott szerelmének. Eddig semelyik fél sem erősítette vagy cáfolta meg a hírt, úgyhogy továbbra is kíváncsian várjuk a történéseket!

Nézd meg közös filmjüknek az előzetesét!

Oldalak

Utazás
Úgy tűnik, havazni fog Mikulás napján, ám korántsem biztos, hogy ettől mindenki el lesz ragadtatva.
Home&Design
A szakemberek nem javasolják, hogy télen a lakásban teregess, ez ugyanis nemcsak penészesedéshez, de nem várt egészségügyi problémákhoz is vezethet.
Lifestyle
A háromgyermekes anyuka története letarolta a világot, hiszen ő volt az egyik első nő, aki arra kérte a plasztikai sebészt, hogy operáljon belőle sussexi ex-hercegnét. A végeredmény megosztó lett.