Ingyenes online snowboard tanfolyam

Nem vicc! (Bár az első gondolaton én is jót szórakoztam…) Íme, egy remek weboldal, ahol lépésről lépésre tanulhatod meg az alapokat néhány animáció segítségével.

A „tanfolyam” teljesen ingyenes, és bár első érzésre kissé balgatag ötletnek tűnik, valóban hasznos. Főként annak, aki mostanában készül élete első hódeszkás élményére. Az oldalon bemutatják az alapvető snowboard technikákat, a helyes mozgást, sőt, a merészebbek már egy-egy trükköt is elsajátíthatnak, legalábbis egyelőre gondolatban.

A legtöbb animációt végignéztem, és most már határozottan nyugtázom, hogy ezt a weboldalt komolyan kell venni. Égetően praktikus mozdulatsorokat leshetünk el, és ha már megtanultuk, hogyan csússzunk le a lejtőn, az következik, hogyan másszunk (vagyis ugráljunk négykézláb) vissza.

Ez a rész egyébként kifejezetten vidám, de a kezdeti mosolygásnak gyorsan véget vet egy gondolat. Mégpedig annak a képsornak a gondolata, ahogyan amatőr deszkásként próbálnék visszajutni a kiinduló helyre, anélkül, hogy láttam volna ezt az animációt. Ergo, nincs más hátra, mint előre, nézzétek meg!

Oldalak

Fashion&Beauty
Rengeteg sminkelési trükk kering az interneten, melyeket bevetve fiatalosabbnak, üdébbnek tűnhetsz, érdemes viszont vigyázni ezekkel a trendekkel.
Fashion&Beauty
Hamarosan debütál a Disney+ a "Becoming Karl Lagerfeld" hatrészes sorozat, amelyben az ikonikus divattervezőt Daniel Brühl alakítja.
Lifestyle
A Mérleg több lehetőségre is bukkanhat, aminek a segítségével javíthat az anyagi helyzetén. Napi horoszkóp!