A legdögösebb sícuccok csajoknak

Sok lány azért nem megy szívesen síelni vagy boardozni, mert úgy vélik, hogy nem találnak kellően csajos vagy trendi ruhát, amiben nem néznek ki úgy, mint egy hóember. Szerencsére ma már dögös, színes és vidám ruhák közül válogathatunk, melyek a téli sportolást is szerethetőbbé teszik. Lássuk a Fundango legcsajosabb darabjait!

Színek és minták

Felejtsd el az uncsi, egyszínű sícuccokat és a pufi síruhákról alkotott sztereotípiákat, hisz a legtöbb márka már extracsajos darabokat is kínál, melyek szabásvonalukban is a lányok kedvére tesznek. Idén a klasszikus, eltisztult szettek mellett a pinkes, lilás színek hódítanak, ha a női téli holmikról beszélünk. A Fundango például szuper sportdzsekiket kínál, amiket a kockák és csíkok bolondítanak meg, hogy te legyél a pálya divatkirálynője. Szerencsére nem csak dögös alapruházatot, de színben passzoló szemüveget, pólót és puha, kötött kiegészítőket is kaphatunk, ha a női részlegen nézünk szét.

Játékos kiegészítők

Ha új kabátra vagy overallra nincs is kereted, pár apró kiegészítővel is trendibbé varázsolhatod a téli összeállításodat. A mintás kabátokhoz is választhatsz mintás kiegészítőket, de az alapszínekhez passzoló, egyszerű sapkákkal vagy kesztyűkkel nem foghatsz mellé. Kerüld a műszálas anyagokat, keresd inkább a puha pamutból készült sálakat, sapkákat!

Tiszta őrültség télen kint a mínuszokban a hegyen szélben-hóban-fagyban csúszni?! Nem….! Az van, hogy mi ezt imádjuk. Akkor viszont valóban nem csípnénk ennyire, ha nem tudnánk az öltözködés titkát. Szerencsére a Fundango mindenre kínál egy perfekt megoldást.

A legfontosabb, hogy a megfelelő rétegeket a megfelelő anyagokból halmozzuk magunkra. A mai high tech anyagoknak köszönhetően 3 gondosan kiválasztott réteg is megóv minket a “fagyhaláltól” illetve a kellemetlen izzadságtól is.

Aláöltöző

Mindenképp szintetikus anyagból legyen, mivel fontos, hogy elvezesse az izzadtságot és felgyorsítsa annak párolgását. Testhez simuló legyen és ne engedjen be levegőt maga mellé.

Középső réteg

Szintén szintetikus anyagból, mivel ennek is a hőszigetelés és az izzadtság elvezetés a lényege. Itt választhatunk vékonyabb-vastagabb kivitelt.

Felső réteg

Megfelelő héj szerkezettel rendelkező kabátot kell választani. A designon túl igen fontos, hogy ne csak jól nézz ki a hegyen, de jól is érezd magad a kabátban. Legyen lélegző az anyag és fontos, hogy a havat is lepergesse. Ezt általában az 5-10-15000-es mérőszámok mutatják. Fontos, hogy a kabátunk legyen összezippzározható a nadárggal, vagy legyen rajta hófogó szoknya, hogy a hó ne tudjon bejutni a cuccaink alá. Legyen rajta szellőző, valamint millió praktikus zseb a bérletnek, szemüvegnek és minden egyébnek, amit épp magánál tart az ember.

Ne sajnáld a frizurádat!

Ha a kötött sapka nem a te világod, akkor is találsz magadnak trendi fejfedőket. A hüttében való lazuláshoz vagy az esti hógolyócsatákhoz bátran válassz egy pasisabb baseballsapkát, de a kabát kapucnija is megteszi. Ha igazán trendi akarsz lenni, akkor válassz szőrmés gallért, ami még mindig nagyon divatos és persze pihepuha is.

Fotók: Berta Sándor - Femcafe

Oldalak

Lifestyle
Hűséges társat keresel a mindennapokra? Ezekkel a négylábúakkal nem foghatsz mellé. Íme!
Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...
Fashion&Beauty
A tavaszi szezon nemcsak a ruhák és kiegészítők terén hoz új trendeket, hanem a smink világában is, most pedig összegyűjtöttük az új szezon legnagyobb trendjeit!