Bed&Love

70 évesen is gyönyörű: így őrzi nőiességét Ungár Anikó - Videó

A csinos bűvész videóinterjúban mesélt arról, hogy miért boldog, hogy nőnek született, de ezúttal még szerelmi életébe is betekintést engedett.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Ungár Anikóval

Ungár Anikó bűvész, a nagybetűs Nő. Őszintén, vágatlanul mesélt arról, milyen feleség és mit jelent számára a szerelem. Olyan bölcs gondolatokat osztott meg, melyeket mindenkinek hallania kell, függetlenül attól, hogy társat keres vagy párkapcsolatban van. A kérdező ezúttal is Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja, az Igaztárs Társkereső Iroda vezetője.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

Változtatnál az életeden? Jobbá szeretnéd tenni? Nőiségedben szeretnél fejlődni? Én segíthetek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
Az RTL Fókusz című műsora telefonon érte el Jared Leto Oscar-díjas hollywoodi filmszínészt és zenészt. A stáb németországi fellépése előtt érte el a Rekviem egy álomért című kultklasszikus egykori...
Sztárok
Azt viszont továbbra sem árulta el a brit király, hogy milyen típusú daganattal kezelik.
Lifestyle
Sajnos mostanában egyáltalán nem ritkaság, ha a szomszéd titokban, engedély nélkül használja az ember Wi-Fijét. Sokan nem tudják, de az ilyen helyzeteket rengeteg esetben a tulajdonos hanyagsága...