Bed&Love

Herczeg Zoltán elárulja, hogyan kell meghódítani a nagybetűs nőt - Videó

A szókimondó divattervező és üzletember videóinterjúban rántotta le a leplet udvarlási szokásairól.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Herczeg Zoltánnal

Herczeg Zoltán divattervező, cégtulajdonos, üzletember, a Herczeg Divatház alapítója - nyílt és szókimondó egyéniség, akit senkinek nem kell bemutatni. A Szerelemcsütörtökben most betekintést engedett privát életébe is: elmesélte udvarlási szokásait, milyen számára az ideális nő, és még sok más érdekességet árult el magáról, és új hitébe is beavatja a nézőt.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

Változtatnál az életeden? Jobbá szeretnéd tenni? Nőiségedben szeretnél fejlődni? Én segíthetek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...