Bed&Love

Szűcs Judith vallomása: A férfiak olyan gyávák, hogy az valami tragédia - Videó

Az énekesnő videóinterjúban mesélt arról az időszakról, mikor újra terítékre került az életében az ismerkedés.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Szűcs Judith-tal

Szűcs Judith magyar énekesnő egy korszak szexszimbóluma volt. A dögös énekesnő most videóinterjúban mesélte el, hogyan őrzi alakját, ami annyira tökéletes, hogy 65 évesen is bátran felveheti a tangás bikinit. Olyan mély témákról is szó esett, mint a házassága és a válása, valamint azt is megvallotta, hogy a szakítás után hosszú ideig nem mertek felé közeledni a férfiak. A kérdező ezúttal is Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja, az Igaztárs Társkereső Iroda vezetője.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

Változtatnál az életeden? Jobbá szeretnéd tenni? Nőiségedben szeretnél fejlődni? Én segíthetek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Bed&Love
Fashion&Beauty
Bár a korral járó változásokat olykor nehéz lehet elfogadni, sokszor valójában ebben rejlik a kulcs, ami a fiatalos, sugárzó külső megjelenéshez vezet.
Egészség
Talán sosem gondoltad volna, de bőrünk bizony rengeteget elárul egészségügyi állapotunkról, olyannyira, hogy egy bőrgyógyász már ránézésre is meg tudja állapítani, ha valamilyen komolyabb...
Lifestyle
Vannak bizonyos élelmiszerek, amiket a kiegyensúlyozott táplálkozás részeként nagyon is érdemes beépíteni az étrendbe, különösen azoknak, akiknek hosszú időn át rossz a hangulata.