Bed&Love

Szandi: Nem mindig lehet könnyű együtt élni velem - Videó

A mindig vidám énekesnő videóinterjúban árulta el, hogyan élteti a tüzet a már 27 éve tartó kapcsolatában, Bogdán Csabával.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Szandival

Pintácsi Alexandra, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, Szandi a 90-es évek egyik legnagyobb tinisztárja volt, mindössze 13 évesen került be a showbizniszbe. A mai napig aktív énekesnőként, rendszeresen koncertezik és több showműsor szereplőjeként is láthattuk az utóbbi időben. Kirobbanó formában van, már 20 év boldog feleség és három gyerek édesanyja. Saját otthonában mesélt arról, hogyan alakult a családi élete, milyen a házassága. A riporter ezúttal is Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja, az Igaztárs Iroda vezetője.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

Változtatnál az életeden? Jobbá szeretnéd tenni? Nőiségedben szeretnél fejlődni? Én segíthetek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Bed&Love
Lifestyle
Közösségi költségvetésből új zebra épül Budapesten. Ezen a helyen nem kell többet aluljárózni.
Lifestyle
Továbbra is nagy félelmek vannak az akkumulátorgyárakkal kapcsolatban. Most szakértők bevonásával igyekeztek helyretenni néhány kérdést.