Bed&Love

Nem csak mese: Ezért könnyebb a társkeresés tavasszal!

A romantikus naplementék már nem csak a mozi vásznon gyönyörködtetik a szemet, hanem a körülöttünk levő természeti környezetben is megcsodálhatjuk.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az út közbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Tavaszi szerelem

Akik a társkeresés fázisában vannak, a kutatások kimutatása szerint munkaidő után haza mennek, és az otthon biztonságos falai mögül a világhálón keresnek társat.

A csalogató fotók végtelensége örvényként húzza magával a magányos lelket, aki vágyálmokat épít fel, és múlik el Tavasz, Nyár anélkül sokszor, hogy az álmok közül akár csak egy megvalósulna.

A tavaszi szezonban hosszabbak lesznek a napok, tovább tart a természetes fény, az esték langyossága hívogató a lakáshoz szokott ember számára is. Az esti program lehetőségek tárháza széles kínálattal várja a nézőket, a gasztro kedvelőket, a borszakértőket, a zenei utazást-, társasjátékot-, táncot kedvelőket.

A leírt programok felsorolása önmagában már mennyi lehetőséget rejt az ismerkedésre.

A tánckedvelőknek a salsa, a tangó táncműfajok, mindkettő páros tánc, ahol a test a testhez ér. Kéz a kézben, és a szemek összevillanása.

Aki a finom ízeket kedveli, egyre több főző iskola, illetve borászat kínálja exkluzív programjait. Persze kell hozzá némi vagányság, hiszen ha éppen Ámor nyila ki lő, és akkor sikerül a két balkezes periódust produkálni, aza például a rucit leönteni, akkor ez a megfelelő lazasággal legyen kezelve.

Koncerteken adódik az alkalom, hogy idegenként beszédbe elegyedjen két ember. Az ital rendelésnél remek pillanatokat lehet elkapni, és megismerkedni, majd akár az este további részét együtt tölteni a szimpatikus másikkal.

Az esti fürdőzés, úszás is lehet ismerkedős terep, ha előtte vagy utána a szauna intimitásában sikerül izzadás közben laza beszélgetést kezdeményezni.

Tavasszal ismerkedni azért is sokkal könnyebb, mert ilyenkor az emberek derűsebbek, a hangulatuk jobb. Az illatok, amiket az orron át beszívnak olyan anyagokat szabadítanak fel a szervezetben, amik jobb kedvre derítik őket. Még a befelé forduló személyiségek is nyitottabbá válnak ekkor. A természetben megjelenő Tavasz színei új hitet, új reményt adnak annak is, aki Télen bezárkózott, magába fordult, csalódott volt.

Egy séta a parkban, vagy a budai hegyekben a természet közelsége nyugalmat ad a két embernek, így az első randik helyszíneként ez is javasolt.

Amíg télen az emberek beburkolóznak, a hidegtől fázva össze húzzák magukat, tavasszal mint a virágok kinyílnak a kellemes idő hatására, a ruhák színesednek, és lengébbek lesznek, többet láttatók. Nincsenek kérdőjelek, vajon milyen lehet az alakja? A napszemüveg szezon előtt még gyorsan érdemes a szemezést bevetni, ami sosem megy ki a divatból.

Nincs vége, lapozz!

Oldalak

Bed&Love
Egészség
Bár mindannyian tudjuk, hogy a gyümölcsök nagyon egészségesek, valójában több tévhit kering a fogyasztásukkal kapcsolatban, mint gondolnád.
Lifestyle
Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a rántott camembert az az étel, amit kivétel nélkül mindenki szívesen fogyaszt – elkészíteni azonban már jóval kevesebben szeretik, hiszen igencsak macerás folyamat...
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!