Bed&Love

Bele merjünk vágni? Tippek közös nyaraláshoz újdonsült pároknak

A nyár beköszöntével a szerelemre vágyás erőteljesebb érzéssel tölti el a társkeresőket. Ilyenkor a hirtelen szárba szökkent szerelmek ideje köszönt be. Ez teljesen természetes, hiszen a meleg, a kevesebb ruha, a derűsebb hangulat, a nappalok hosszabbak, a strandokon vonzó külsejű emberek, a csillagos ég romantikát idéz. Minden a magány ellen szól. A magányból való kiszakadás, a szerelem érzések adásának, és kapásának a vágya még erőteljesebb lesz.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az út közbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Ne érd be akárkivel

Amikor a nyaralás tervezgetése gondolati szinten megjelenik, jön a nagy kérdés: de kivel?

Természetes, hogy a nyaralás a legjobb akkor, ha nem szülőkkel, nem a kötelező családi körrel, hanem esetleg barátokkal, de leginkább az Igazival együtt éli meg a nyaraló. Ekkor a gyors világunkban, ahogy lenni szokott, hirtelen az Igazi keresése üzemmódba kapcsolnak az egyedülállók. Ez rendben is van, nyilvánvaló, hogy aki keres, az talál.

Kérdés, kit talál, és valóban azt találja, akit keres? Ilyenkor szokott az megtörténni, ami nem volt betervezve, kiderül, még sem ő az Igazi.

Hogy ez ne következzen be, ne csalódás legyen a friss kapcsolat vége, néhány hasznos tanács:

  • Ne csüggedj! Nem vagy egyedül, bár ha körül nézel majd, boldog párokat fogsz látni. Ők is egy ezt megelőző életszakaszukban a keresési fázisban ugyan azt élték meg, amit most te.
  • A boldogság nem akkor jön, amikor várjuk, és nincs évszakhoz időzítve.
  • Akárkivel ne érd be! A nyaralás a pihenésről szól, arról, hogy te jól érezd magad.
  • Legyél türelmes magaddal szemben. Ne tervezz annyira előre, élj a mostban, élvezd a pillanatot. Ha a kesergésnek, búslakodásnak adod a fejed, akkor elmegy melletted a lehetőség.

A Randiguru még több tanácsot ad. Lapozz!

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
Bobbi a legendás énekesnőhöz kísértetiesen hasonló módon vesztette életét, mindössze 22 esztendősen, amikor még előtte állt az élet...
Sztárok
Varga Izabella a kezdetektől a megszűnésig, vagyis 1998-tól 2021-ig játszott a tévésorozatban.
Sztárok
A TV2-nél már volt példa arra, hogy valamelyik műsorhoz egy hatalmas nevet tudtak leszerződtetni. Ilyen volt ugye Gabriela Spanic is.