Bed&Love

Orosz Bernadett: Ez a teljes igazság a bántalmazásról - Videó

A Szerelmcsütörtök következő részében a bántalmazott nő története folytatódik.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Orosz Berandettel

Tóth Kornélia a Szerelmcsütörtök vlogjának legutóbbi vendége Orosz Bernadett volt, akinek neve és története bizonyára sokunk számára ismerős. A videóinterjú folytatásában maga az erőszak kerül a fókuszba, hiszen az áldozat arca beleégett a retinánkba, most a történet is megelevenedhet előttünk. A túlélésre, a lelki sérülésekre, és az igazságszolgáltatásra, kárpótlásra is kiterjed a következő beszélgetés. Íme a valóság vágatlanul. Én magam alig bírtam ki, hogy hangom elcsuklását elfojtsam, és igen, én is Bernadettből merítettem erőt ahhoz, hogy ne sírjam el magam.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

Igényeidnek megfelelő társat keresel? Válságban a párkapcsolatod? Magány vagy boldogság? Én segítek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Egészség
A szív egyik legfontosabb szervünk, mely munkájával biztosítja a vérkeringést, valamint a véráramláshoz szükséges vérnyomást is. Ki ne akarná, hogy szíve hosszú évtizedekig egészséges maradjon?
Sztárok
Az utóbbi időben felröppent a hír, miszerint ismét egymásra talált Tápai Szabina és Kucsera Gábor, akik hosszú éveken át az ország egyik legnépszerűbb sztárpárját alkották. A két celebritás most...