Bed&Love

Úgy érzed, közétek áll a gyerek? Így tudod megmenteni a kapcsolatodat

A gyerekes párok esetében gondot okoz az egymással töltött idő mennyiségének, és minőségének csökkenése. A kettesben töltött órák száma a gyermek miatt gyakran tolódik, majd elmarad. A minőségi idő a nőnek és egyaránt a férfinek is fontos ahhoz, hogy a kapcsolat minősége, erőssége, stabilitása, mélysége, a kötődés fenn tudjon maradni.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

A korábbi időmilliomos állapotot az időszűke, a rohan az idő, a 24 óra lecsökken 12 órára érzése váltja fel. Hiába a modern kütyük, az online csevegés, a házhozszállítás praktikuma, a teendők csak halmozódnak, miközben a szülők igyekeznek megfelelni a munkahelyen. Időnként elúsznak az otthoni teendőkkel, és ami a legfőbb gond, az, hogy egymás mellett mennek el, úgy, hogy a gyermek van a középpontban. Észre sem veszik, hogy a másiknak rossz kedve van, vagy új frizurája. Ez igen nagy probléma, mivel a korábbi kedves gesztusok, bókok, egymás erősítése, a lelki támasz nyújtása hirtelen eltűnik. Az egyik fél mindenképpen megsínyli ezt az állapotot.

Lapozz, folytatjuk!

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.