Van élet a válás után: Így rázódj vissza a randizásba, ha elmúltál 50

Léptem nyomon azt hallom, a szomszédom, az ismerősöm, a kollégám egyedül van, társra vágyik, csak éppen nem tudja, hol ismerkedjen. Személyiségtől, magasságtól, hajszíntől, foglalkozástól, sőt, végzettségtől függetlenül rengeteg ember küzd azzal, hogyan, és hol ismerkedjen.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Gyakoribb, mint hinnénk

Ez a probléma ütötte fel makacsul fejét az érett korosztályt elérve, immár az újrakezdő 50-esek között is. A házasság, vagy egy hosszabb élettársi kapcsolat után az újrakezdés nehézségeibe ütközik a magányos fél. Honnan is tudná, manapság milyen íratlan ismerkedési szabályok vannak. Bár az interneten szinte minden megtalálható, még a szabványos protokoll szabályok is, ám az íratlan szabályokat nem igazán lehet ez esetben fellelni. Ezért most hasznos tanácsokat fog nyújtani ez a cikk, amely sok tanácstalan társkeresőnek szól.

Lapozz, folytatjuk!

fotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!