Bed&Love

Emlékszel még a Nagy Ő főszereplőjére? Így él ma Noszály Sándor

Kiderült, keresi-e még az igazit.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Noszály Sándorral

Tóth Kornélia a Szerelmcsütörtök vlog legutóbbi részében nem mást kérdezett, mint a TV2 egykori sikersorozatának főszereplőjét, Noszály Sándort. A sikeres teniszező már évek óta nincs képernyőn, megnősült, Novák Henriett színésznővel több mint kilenc évig voltak együtt, de azóta már elváltak útjaik. Egy ideig Los Angelesbe élt, ahol többek között a sármos sportoló Pierce Brosnant, Soros Györgyöt és Bill Gatest is tanította teniszezni. Egy lánya van, Szonja, akiről csak keveset oszt meg a nyilvánossággal. Hogy mi történt vele az elmúlt években és mit gondol a szerelemről, arról az ország RandiGurujának mesélt.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

Igényeidnek megfelelő társat keresel? Válságban a párkapcsolatod? Magány vagy boldogság? Én segítek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Bed&Love
Home&Design
Szereted, ha az otthonodban több stílus, korszak és irányzat keveredik? Akkor ez lesz számodra a tökéletes belsőépítészeti trend.
Fashion&Beauty
Bár a mindennapok során legtöbbünk számára a kényelem a legfontosabb szempont, akad néhány alkalom, mint például egy éttermi vacsora, melyek mindannyiunkat arra késztetnek, hogy a lehető legcsinosabb...
Lifestyle
A rakott krumpli egy igazi magyar klasszikus, ami sok háztartásban számít kedvencnek, ráadásul szinte elrontani sem lehet. Ha azonban hajlandók vagyunk kicsit félre tenni a már megszokott receptet,...