Bed&Love

Csalódások, Kiút, Szerelem, Esküvő, Házasság - Avagy így talált rám a boldogság

Az élet három gyönyörű állomása az a bizonyos három szó. Boldog az, akinek ez legalább egyszer megadatik. Én ezek közé tartozom - mint nő, azaz mint született Tóth Kornélia. Ám volt, mikor nekem sem ment könnyedén, csak nem jött a szerelem.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

A szerelmet mi előzte meg?

Voltak csalódások, amikor bizonyos férfiakban a hitem hamar megingott, a bizalmam elillant: a szavaik mögött nem volt tett, eljátszották a bizalmam, nem volt meg a szoros kötődés, sem az összhang, vagy az ígéretek erdejében vesztem el, vagy a várakoztatás parkolójába érkeztetve lettem, nem volt meg a harmónia. Ezeket úgy fogom fel, mint tanításokat.

Kiút

Szerencsémre a sok tanulásnak, és képzésnek köszönhetően, ami az én lélek szakmámhoz szükséges, mind erőt adott ahhoz, hogy határozott, szubjektív, és reális döntéseket hozzak. Megóvott a fájdalmas csalódásoktól, és segítette a tisztán látásomat. Hamar felismertem a próbálkozókat, és lezártam, majd túlléptem ezeken a számomra téves ismeretségeken. Azt tudtam, megalkudni nem fogok tudni. Jobb egyedül, min egy rossz párkapcsolatban. Az önismeretem adott nekem hitet, erőt, és egyre tisztább képet arról, milyen társra vágyom.

Lapozz, folytatjuk!

Fotó: Herczeg Zoltán

Oldalak

Bed&Love
Utazás
Ha imádod a hamisítatlan mediterrán hangulatot, az autentikus természeti környezetet, a történelmet és a tengerpartot, akkor számodra gyerekjáték lesz a megfejtés!
Lifestyle
Sokan nem is tudják, de egy ártalmatlannak tűnő szokással gyakorlatilag megágyaznak a penésznek a fürdőszobában - ha te is gyakran elköveted ezt a hibát, akkor itt az ideje, hogy változtass a bevett...
Sztárok
Bár Harry és Vilmos kapcsolata egy ideje már mélyponton van, ennek ellenére a herceg még mindig gondol bátyja családjára, és bevallotta, hogy bizony vannak aggályai Sarolta és Lajos jövőbeli szerepe...