Bed&Love

A barátaim utálják a pasimat - Mit tegyek?

A családtagjait az ember nem válogathatja meg, a barátait annál inkább. De mi van akkor, ha a párkapcsolatunk ebbe is beleszólna? Várjunk, míg megszeretik egymást, vagy keressük teljesen új barátokat együtt? Tóth Kornélia ebben ad ma tanácsot.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

A párkapcsolat minél szorosabban köti egymáshoz a két embert, annál inkább ez a bizonyos burok kizárja a baráti kört a pár életéből. A szerelmi időszak megélése csodálatos életszakasz, feltétlenül adja át magát ennek az érzésnek a két ember. Amikor már ott lesznek a gyerekek, akkor nem lesz annyi idejük egymásra. Valamint az élet úgyis mindig közbe szól: vagy a munkahelyváltás, vagy egyéb teendők elszólítják egymástól a feleket. Ebben a szakaszban tehát a baráti kör kiszorul, aztán mikor ez lecseng, akkor jön a felismerés, a hiány, az üresség érzése, a külső ingerekre való vágy. A lányok lány társaságra vágynak, a fiúk fiús programokra. Ekkor a visszatérés a régi barátokhoz, ha sértődésmentesen sikerül, akkor sem lesz már ugyanaz. Ugyanis az addigi programok, a szingli életforma, és a korábbi problémák már elavultak. A jelen problémák egészen más irányt vettek, mivel más élethelyzetbe került a két ember.

Akkor ez esetben felmerül a kérdés, hogy mondjanak le a barátokról? Másik megoldás az, hogy legyenek csak kettesben, vagy ne barátkozzanak senkivel?

Lapozz, folytatjuk!

Fotó: 123rf

Oldalak

Bed&Love
Fashion&Beauty
A hiperpigmentáció olyan állapot, amely során a bőrön sötét foltok jelennek meg, melyek az egyenetlen melanin eloszlás miatt alakulnak ki. A jó hír viszont, hogy felveheted a küzdelmet a nemkívánatos...
Fashion&Beauty
A tavasz elég kiszámíthatatlan évszak és ilyenkor igazi kihívást jelent sikkesen, de mégis praktikusan öltözködni.
Lifestyle