Ada blogja: Egyedül kifestettem a gyerekszoba falát

2 éve nyáron otthon takarítottam, amikor egyszer csak elkezdett bosszantani, hogy a szép tiszta fehér járólapok között a fuga már nem fehér. Minden tisztítószert megpróbáltam, hátha ez a helyzet javul. Aztán még az ecetet is bevetettem. Azon kívül, hogy érdekes szagok terjengtek napokig a lakásban nem lett olyan tiszta, mint amilyennek én megálmodtam.

Én, ha valamit kitalálok, nem adom fel, amíg el nem érem a célt, így bemenetem egy festékboltba, hátha adnak valami tuti szert. Kaptam is fugafestéket. Elmondta az eladó, hogy ezt a filctollszerű valamit csak végig kell rajta húzni és olyan lesz, mint új korában. A felesleget, ami a csempére kenődik, pedig vízzel simán le lehet mosni. Ez nagyon jól hangzott és bele is vágtam.

Annyira belendültem, hogy végül nem csak az előszoba járólapját csináltam meg, hanem az összes csempés részt a lakásban. Viszont utána a levakarással már voltak gondjaim. Ott már szidtam magam rendesen, hogy ilyenekre vállalkozom. Viszont az eredmény nagyon tetszett, így elhatároztam, hogy picit később a falakat is kifestem otthon.

Volt pár napom gyerekek nélkül, így gyorsan neki is láttam. Izgalmas egyedül festeni, bár nem ez volt az első alkalom, hogy falat festettem, így nem aggódtam, hogy mi lesz. Minden festékes lett, természetesen én is, de az eredménnyel nagyon elégedett voltam. Oké, tudom, nem vagyok szobafestő-mázoló szakember, ezért nem is tökéletes, de én csináltam. Régen alkottam felhőket a fiúk szóbájában a plafonra, azt megtartottam és ezúttal a színes szobájuk fehérre festettem és, hogy ne legyen annyira üres kaptak egy pálmafát a sarokba, amibe szögeket vertem és oda mindenféle plüss majom, kígyó került és egy kalózos dísz csík, hogy teljes legyen az összhang.

Azóta már megviseltebb a művem, így hamarosan újra neki vágok és magam csinosítom ki a lakásunkat.

Oldalak

Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.