Hogy kerültem ide?

Becsuktam a szemem, összeütettem a piros cipellőm és azt mondtam: Mindenütt jó, de legjobb otthon. Háromszor kell elmondani, ez fontos!

Mi lesz velünk?

Ültünk a kocsiban a Kedvesemmel, aki azt mondta, hogy Thaiföldre megy kájtozást oktatni, minimum három hónapra, de inkább hatra. Ez az ő álma, célja, szeretjük egymást, de ki vagyok én, hogy ennek útjába álljak? Sőt, miért is állnék az útjába? És méginkább: Mit keresünk még itt? A szerencse, a véletlen, az Univerzum, a Sors, az Isten, én, vagy a gondolataim úgy hozták, hogy nem helyhez kötött a munkám, viszem a laptopom és kész. Home is where the wifi connects automatically.

Mi lesz velünk? – tettem fel a kérdést, amit még egy kérdés, meg egy igen követett és úton voltunk. Másnap mindketten be a melóba, felmondani, vagy akármit csinálni, de ugorjunk bele a világba a többi részletkérdés! Minden úgy lesz, ahogy lennie kell, ebben az egyben biztos voltam.

Fotó: torange.us

Oldalak

Lifestyle
Az amerikai modell és színésznő, Brooke Shields a nyolcvanas években volt igazán a csúcson, de a Netflix ismét visszatette őt a térképre. Most az ő főszereplésével készült alkotás tarol.
Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.