Fashion&Beauty

"Miért akarják nekem mások folyton megmondani, hogy mi egy rendes nő dolga?"

Elmondom, mit gondolok a szexista majonézről.

Nagy Noémi - divattervező

Nagy Noémi vagyok, a Prieston márka alapítója és tervezője. Stílusom olyan, mint az általam tervezett ruhák: színes, provokatív, szókimondó, merész és néhol elfér egy 18-as karika. Gyakran adok hangot a véleményemnek, nem szeretem véka alá rejteni. Divat, utazás, ételek-italok vagy egyszerűen csak a körülöttem zajló események - kövesd My Body My Rules blogomat és nézd meg, hogyan látom én, a polgárpukkasztó magyar designer a világot!

Az embert látom és nem a nemeket

Hol is kezdjem? … jó viszonyt ápolok a hímtaggal. Mindig is tudtam, hogy mi nagyon jó barátok leszünk, és úgy tíz évvel ezelőtt konstatáltam, hogy ez egy életre szóló intenzív barátság lesz. Ebből adódóan a férfiakkal sincs bajom. Na jó, nemcsak ezért. Ismerek nagyon sok rendes, értelmes, művelt és vicces pasit. A férfiak épp úgy rendelkeznek jó és rossz tulajdonságokkal mint a nők. Csak azért mert nő vagyok, nem fogom kiemelni a női nemet. Az embert látom és nem a nemeket. Én személy szerint úgy vélem, hogy a jelenben már nem igazán lehet specifikálni, hogy melyek egy nő és melyek egy férfi feladatai. Minden döntés kérdése. Az egyén kell, hogy eldöntse, hogy milyen feladatokkal és szerepkörökkel tud azonosulni.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...