Fashion&Beauty

Új ékszerek a piacon - Különleges kollekcióval rukkolt elő a qudo

Luxuskörülmények között mutatták be nekünk a qudo collection legújabb, 2015-16-os őszi-téli kollekcióját. Az exkluzív eseménynek a főváros szívében található ötcsillagos Sofitel Budapest Chain Bridge Hotel adott otthont, ahol a márka prémium minőségű ékszereit varázslatos új színösszeállításokban csodálhattuk meg, izgalmas ételkülönlegességek mellett!

Itt az ősz az ékszertrendek terén is

Elegáns őszi árnyalatok színesítik a qudo kollekció legújabb bőrrel kombinált ékszereit. A bemutatott színkombinációk között kiemelt szerepet kaptak a földszínek. Megjelentek az őszi avarra emlékeztető piros, burgundi, bézs, okker és barna, mely meleg tónusok kiegészülnek a természetet idéző zölddel, s egy extravagáns, terepmintájú bőrújdonsággal is. De a pasztelles árnyalatok és a metálos ragyogás is fontos szerepet kap.

Ha ez még mindig nem lett volna eléggé lenyűgöző, akkor folytatom tovább. Hiszen a varázslatosan összecsengő qudo színkombinációkat a Sofitel Budapest chefje, Deff Haupt által megálmodott, az egyes ékszerkollekciókkal tökéletes összhangban lévő egyedi ételkülönlegességei tettek még ellenállhatatlanabbá. Az ékszerek mellett vitrinben ki voltak állítva az ékszerek csokiból készült párja, valamit az elfogyasztható ételek díszítéseként is megjelentek a fémes anyagok, így például megkóstolhattuk az aranyozott epret és az ezüstös makaront is.

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.