Mindent a Jóbarátok-generációról

A könyves podcast 51. epizódjában Saul Austerlitz, a popkultúra ismert krónikásának, exkluzív interjúkkal és kulisszatitkokkal tűzdelt könyvéről, a Jóbarátok-generációról beszélgetünk.

Lapozz a 99-re!

Könyves podcast Szabados Ági műsorvezetésével. A műsorban hétről-hétre történeteket mesélünk írókról, olvasókról, könyvekből és könyvekről. Minden adásban egy híresség ajánlja élete könyvét és Ági is megosztja aktuális kedvencét. Elmondjuk mit olvass, mit ne olvass. Kövesd az egyes epizódokat a Femcafe.hu blogrovatában!

A sorozat, amit az egész világ ismer

Hogyan válhatott a Jóbarátok a tévétörténelem mindmáig legnépszerűbb szitkom sorozatává? És adhat-e még valamilyen pluszt a könyv a legfanatikusabb rajongóknak? A podcast állandó szakértőjével, Kovács Krisztiánnal, az Ectopolis magazin főszerkesztőjével beszélgettünk a könyvről és a Jóbarátok-jelenségről.

Az Életem könyve rovatának vendége a Jóbarátok egyik közkedvelt karakterének Joey Tribbiani-nak a magyar hangja, Holl Nándor. Betekintést enged a Jóbarátok szinkronmunkájának kulisszatitkaiba, mesél a sorozathoz fűződő élményeiről, és természetesen élete egy különleges olvasmányáról is, Romain Rolland Colas ​Breugnon című regényéről.

Szabados Ági a héten egy másik, sorozatokhoz köthető kedvencét ajánlja, Lauren Graham Gyorsan elhadarom című könyvét.

Az adást itt hallgathatod meg:

A műsorban elhangzó könyvek:

  • Saul Austerlitz: A Jóbarátok-generáció
  • Romain Rolland: Colas ​Breugnon
  • Lauren Graham: Gyorsan ​elhadarom

Oldalak

Szólj hozzá Te is!