Lifestyle

Élőben a színházból - Kövess minket te is!

Szeretek írni. Annak idején, amikor elkezdtem kiírni magamból a gondolataimat, nem is gondoltam, hogy idáig jutok. Hogy másokat is érdekel mi zajlik bennem, esetleg segíteni tudok azzal, hogy megosztom a problémáimat.

Egy igazán különleges lelkiállapot

Igen, a kommunikáció a véremben van, nem véletlenül lettem színész. És mindeközben állati kíváncsi vagyok. A világra, az emberekre. Mindig is szerettem beszélgetni, akár teljesen idegenekkel, mert tudni szerettem volna, bizonyos dolgokról hogyan vélekednek. Szeretek írni. De talán beszélni még jobban!

A technika segítségével ez mára odáig fejlődött, hogy a Facebookon élőben szoktam bejelentkezni. Az ötlet akkor jött, amikor A Nyomorultak főpróbahéten beszélgetni kezdtem a kollégáimmal arról, mennyire paráznak a bemutatótól. És hopp, egyik pillanatról a másikra a telefon előtt találtam magam, és minden alkalommal más és más szereplőt kérdeztem arról, hogy érzi magát, hogyan vélekedik a szerepéről, szokott-e izgulni.

A bejelentkezéseket az is fűszerezte, hogy mindez az előadások szünetében történt, így igazán különleges lelkiállapotokat tudtam, tudtunk bemutatni a nézőknek. Sok minden kiderül ilyenkor a színészekről, milyen gondolatok járnak a fejükben, hogyan készülnek az előadásra, vagy van-e babonájuk, volt-e valami baki az előadás közben. Vagy hogy egyáltalán milyen emberek. Szóval nagyon izgalmas.

Kattints a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Utazás
A többség ki akarja majd használni a húsvéti hosszú hétvégén kínálkozó jó időt, és biztosan útra fog kelni. Azonban van néhány dolog, amire figyelni kell a közlekedésben!
Lifestyle
A Vízöntő szerelmi életében drámai változások várhatók. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Lifestyle
Most elfelejtheted a monoton EDM ütemeket, amiket a fesztiválokon hallasz. Itt a selymes vokálok, és dallamok kerülnek előtérbe.