Lifestyle

Bolondozás a bizsuboltban - Sánta Laci blogbejegyzése

Nemrég betévedtünk egy “bizsuboltba”. Sokat hülyéskedtünk és fotóztunk. Jah, és utólag is köszönjük az ott dolgozóknak, hogy nem dobtak ki minket! :)

Fiatalság, bolondság

A barátainkkal elmentünk vásárolgatni négyen, két fiú és két lány, vagyis két pár. Ancsi és Peti, meg Juliska és én. Eleinte persze együtt csapattuk, de aztán szétváltunk. A lányok mentek lányos dolgokat nézegetni, mi pedig Petivel a fiús dolgokat, hogy ne kelljen olyan boltokban ácsorognunk, ami nem köti le a mi érdeklődésünket. Mikor aztán azt is meguntuk, elkezdtük keresni a lányokat, akik felszívódtak. Végülis aztán a CLAIRE’S -ben bukkantunk rájuk. Mindenféle hajbavaló izéket, meg bizsukat nézegettek és, hogy teljen az idő, Petivel fotózkodni kezdtünk.

Aztán kisvártatva a lányok is csatlakoztak, mert azért a jó buliból ők sem akartak kimaradni. Egy jó kis napszemcsis selfie-re senki sem tud nemet mondani. :)

Itt még próbálunk viszonylag komoly képet vágni, már csak azért is, mert elég sokan kezdek figyelni minket a boltban, de később aztán mit sem törődtünk ezzel. Kis keresgélés után mindenki megtalálta az egyéniségéhez leginkább passzoló szemüveget, és már fotózkodtunk is. :)

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A gyógyvizek összetevőinél gyakran említjük a ként, a jódot és a brómot is, azonban létezik egy ritkábban emlegetett, ám annál hatékonyabb összetevő, amely nagyon fontos szerepet játszik a szépségünk...
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...