Megőrül az internet ezért a kutyáért - Igazi divatdiktátor a kis szőrpamacs

Miért ne lehetne a kis ölebből trendi kis ölebet kreálni? Mondjuk hipster stílusban. Nem hiszed el, de van, aki megcsinálta. És a kutyája lett az Instagram egyik legnépszerűbb sztárja.

Tobby, a hipster kutyus

Tobby, a 7 éves Máltai selyem nem a hagyományos kutyadivat szerint öltözködik. Ruhatárában épp úgy megtalálható a csokornyakkendő, mint a vintage kardigán vagy a keménykalap és persze a kihagyhatatlan SZTK szemüveg. A fotókat gazdája rendszeresen megosztja Instagram oldalán, aminek közel 84 ezer követője van. Nem semmi divatdiktátor az eb!

Ha szerinted is cuki, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotó; Leadfotó: boredpanda.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Sztárok
Claudette Colbert egyike volt az elmúlt száz év száz legnagyobb hollywoodi filmsztárjainak. A díva nézők millióit hódította meg a vásznon, szépségéért pedig bolondultak a férfiak, ám romantikus...
Sztárok
Pár nappal ezelőtt röppent fel a hír, hogy a 82 éves legendás színész ismét apa lesz, azonban nem kellett sok idő, hogy kiderüljön, nem éppen felhőtlen apai boldogság övezi ezt az eseményt A...
Lifestyle
A csalók kreativitása végtelen, a banki adataink után most az e-mail fiókokon keresztül támadnak, méghozzá nem is akárhogyan.