Levendulás mesevilágban jártam - Fotókon a Tihanyi Levendula Fesztivál

Ma ér véget Tihanyban a Levendula Fesztivál, amikor az egész kis község átváltozik varázslatosan illatos és lila helyszínné, szó szerint rátelepszik egy kis provence-i báj. A meleg időjárás kedvezett a Balatonnál nyaralni vágyók számára, akik a pancsolós programot feldobhatták egy kis levendulaszedéssel. Ahogy én is. :) Megéri ellátogatni ezen a hétvégén Tihanyba!

Minden levendula

Már 12 éve, hogy minden évben megrendezik Tihanyban a Levendula Fesztivált és Levendula Hetek rendezvényt, amikor minden erről a lila növényről szól. Levendula Hetek: 2016.06.20 - 07.01. és Levendula Fesztivál: 2016.06.24-26.

Magad szedhetsz levendulát a termőföldön, számtalan hangulatos teraszon szürcsölhetsz levendulás limonádét, fröccsöt, pálinkát vagy akár levendulás kávét, és nyalhatsz levendulás fagylaltokat. A macskaköves utcákból nyíló provence-i hangulatú portákra betérve is mindent a levendula ural: szappanok, kerámiák, illatzsákok, illóolajok.

Olyan egy kicsit, mintha egy mesevilágba csöppennél.

Én voltam pár napra, nagyon tetszett. Igazi képeslap-község Tihany, megéri felkeresni. És erre pont jó apropó a Levendula Fesztivál. 

Ha voltál Te is, vagy elmennél, nyomj egy LIKE-ot!

Olvasd el a tegnapi bejegyzést is!

Oldalak

Sztárok
Tóth Gabi és a párja, Papp Máté Bence egy közös fotót osztottak meg az Instagramon. Most nem a szerelmükről áradoztak, hanem egy hatalmas bejelentést ünnepeltek.
Lifestyle
Az interneten rengeteg sztorit lehet olvasni, aminek a középpontjában egy vakrandi van. Ezek olykor romantikus, néha pedig felháborító szituációkat tudnak szülni.
Fashion&Beauty
Azoknak, akik rendszeresen górcső alá veszik Zendaya szereléseit, mostanra szemet szúrhatott, hogy egy bizonyos cipő a sztár ruhatárának egyik meghatározó alapdarabja.