Egy könyv, aminek a történetét te magad alakítod - Hatalmas ötlet egy magyar művésztől

Találkoztál már olyan könyvvel, amely a te közreműködéseddel íródik? Aktív részese vagy. Nem is könyv. Játék. Így lett a neve is: könyv-játék. Nézd meg!

Bef_jezetl_n

A minap akadtam rá erre az interaktív könyvre és nagyon megtetszett. Mert más, mint a többi. Ráadásul magyar ötlet és kivitelezés. Befejezetlen mondatok, kiegészítendő grafikák, szabadon alakítható elemek, színezhető képek tarkítják a könyvet, amely során te írod a szerelmi történetet. A kreatív alkotó: Szolnoki-Szendrődi Judit (Malinovka). Tapsot neki, nagyon klassz kis dolgot hozott létre. Könnyed, kreatív, kulináris, kult.

Ha neked is tetszik, nyomj egy LIKE-ot!

A LIKE után olvasd el a tegnapi bejegyzést is!

Fotók: Malinovka Facebook oldala

Oldalak

Lifestyle
A gyógyvizek összetevőinél gyakran említjük a ként, a jódot és a brómot is, azonban létezik egy ritkábban emlegetett, ám annál hatékonyabb összetevő, amely nagyon fontos szerepet játszik a szépségünk...
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...