Így néztek ki a nők a századfordulón - Íme 20 különleges kép 1910-ből

A századfordulón nagyon népszerűek voltak a hölgyeket ábrázoló képeslapok. Előkerült néhány a kredenc mélyéről, lessük hát meg, milyen volt az akkori sikk!

A nők mindig népszerűek voltak

Manapság is igaz, ami mindig is, hogy gyerekkel, kutyával és nővel mindent el lehet adni. A korabeli képeslapok kedvelt tárgya is sokszor női porté volt, néhol egy kis erotikával fűszerezve, ahol kivillan az a huncut harisnyakötő. Van valami különös bájuk ezeknek a régi felvételeknek. Pillants bele az 1900-1910 között készült népszerű képeslapokba, amelyeken sokszor felbukkan egy-egy híres énekes vagy filmcsillag is.

Ha tetszett a bejegyzés, köszi a LIKE-ot!
Olvasd el az előző gondolatot is!

Fotó; Leadfotó: boredbanda.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Sztárok
Krisztusi korba lépett hazánk egyik leghíresebb koncertzenekara, akiket a Budapest Park nyitó sajtótájékoztatóján kérdeztünk az évek óta töretlen népszerűségük titkáról és közelgő terveikről.
Lifestyle
Az anyaság csodálatos utazás, amelyről a közbeszédben az elmúlt évtizedekben szinte csak pozitív véleményt illett megfogalmazni. Szerencsére ma már nem így van; beszélhetünk és kell is beszélnünk...
Lifestyle
Van egy három összetevős házi csodaszer, amely segítségével örökre búcsút inthetsz a konyhádban ólálkodó muslicáktól és legyektől.