Ennél menőbb lánykérést még nem láttál! Nézd meg egy nagyon kreatív pasi módszerét

Olyan sablonos lánykérések vannak szerte a világhálón, hogy az először kreatívnak tűnő megoldások is hamar elcsépeltek lesznek, de ez...ez valami igen menő módszer. De csak akkor, ha a pasi klasszul rajzol. Nézd meg, mit talált ki a srác!

Rajzban mondom el

Emlékszel még az általános iskolában a füzet sarkára rajzolt kis pálcikafigurára, amely mozgott, ha pörgetted a lapokat? Ez a szerelmes, kreatív srác a diákkori emlékhez nyúlt vissza, amikor azon gondolkodott, hogyan kérje meg a barátnője kezét. Nem akarta elvinni az Eiffel-toronyhoz, nem rejtette a gyűrűt a sütibe és nem dobta a pezsgőbe, nem dugta el a lakásban és nem egy romantikus(nak tűnő) vacsorán nyújtotta át a cuccot. Hanem? Jópofán lerajzolta a sztorijukat, amiben a kutyusuk segédkezik a főhősünknek a gyűrű átadásában. Nézd meg az animációt!

Hát nem édes? :)

Ha szerinted is klassz megoldást választott, akkor LIKE-ot a srácnak!
Olvasd el a tegnapi bejegyzést is!

Leadfotó: theparisphotographer.com

Oldalak

Lifestyle
A Kos jegy szülötte végtelen energiával és erővel rendelkezik, ennek pedig az egyik forrása a táplálkozás. Azonban nem mindegy mit és mennyit visz be szervezetébe, hogy az megfelelően működjön.
Home&Design
Ahogy beköszönt a tavasz és közeledik a húsvét, sokan szeretnék otthonukat friss, vidám és ünnepi hangulatba öltöztetni. Ehhez adunk most kreatív, praktikus ötleteket!
Lifestyle
Rengetegféle hobbi közül választhatunk a mindennapok során, teljesen eltérő, hogy kinek mi válik be, mit élvez a legjobban. Létezik viszont egy hobbi, mely egyetlen forintba sem kerül, bármikor...