Íme, egy múzeum azoknak, akik utálják a múzeumokat

Utálod az unalmas múzeumokat, amelyek tele vannak a szokásos festményekkel, szobrokkal, tárgyakkal? Akkor van egy jó hírem, mert megtaláltam azt a múzeumot, amit még te is imádnál, mert annyira érdekes és sokszínű. Nézd meg a videót!

Cooper Hewitt, a csodák múzeuma

Igen, hívhatjuk csodáknak vagy érdekességeknek, vagy bárminek. Nem is kell megneveznünk, mert olyan sokrétű. Vannak is különleges bútorok, amiket kisajátíthatsz, a jövőbe is beillő technológiai újítások, amiket kipróbálhatsz, valamint olyan kiállítási izék - ez a legjobb szó -, ami nem is tudod, hogy micsoda, de nagyon passzolnak.

Nézd meg a videót!

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!
Nézz bele a tegnapi bejegyzésbe is!

Forrás: youtube.com; Leadfotó: observer.com

Oldalak

Egészség
Ha te is gyakran érzel kellemetlen ízt a szádban, az akár egy komoly betegségre is utalhat, nem csupán a rossz szájhigiéniára.
Sztárok
Krausz Gábor és Tóth Gabi fontos szerepet kapott ezen a listán, amin idén valószínűleg Mikes Anna is előkelő helyen fog szerepelni. Zakatolt a bulvár, és az embereket nagyon lekötötte a sztárséf és...
Sztárok
A gyönyörű Cameron Diaz és nővére, Chimene Diaz akár ikrek is lehetnének. Ugyanakkor a híres színésznő testvére teljesen hétköznapi foglalkozást választott magának.