Így néznek ki a gyerekek az első iskolai nap előtt és után - Vicces fotók

Azok a gyerekek vannak kevesebben, akik nagyon várták az első napot az iskolában, mégis, mire vége a napnak, igencsak nyúzottak. A leleményes szülők pedig lefotózták őket!

Suli előtt és után

Végre ki lehet próbálni az új táskát, tolltartót, klassz szendvicsek is vannak az uzsidobozban, egész nap gyerekek között lehet lenni - nem is kell ezeknél jobb indok az első naphoz a suliban. Aztán a nap végére egy kicsit viseltes az a kölyök. Szegény, vissza kell rázódnia. :)

Persze mindehhez kellenek a szülők is, akik megörökítik csemetéjük első vidám napját és a kevésbé vidám nap végét. Jöjjenek a fotók. Szerintem én is így festhettem régen! Sőt! A mosolygós rész lehet el is maradt. :)

Te ráismersz a te gyerkőcöd hasonló fizimiskájára?

Előtte és utána

Klikk a folytatásért!

Fotók: boredpanda.com

Oldalak

Lifestyle
Köztudott tény, hogy a barátok fontosak a boldogságunkhoz. A közelmúltbeli kutatások azonban azt sugallják, hogy nem kell aggódnunk akkor sem, ha éppenséggel egyetlen ember sincs, akivel...
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...