Ez nem vicc, már a karodon is netezhetsz - Mutatjuk, hogyan!

Ilyen nincs és mégis van! Nekem ez jutott eszembe. Tiszta utópisztikus az egész kütyü, pedig ez már nem a távoli jövő ábrándképe, hanem a jelenbeli valóság. Videó következik a projektoros okoskarkötőről!

Csak a karodat kell nyomkodni

Ücsörögsz a kádban és eszedbe jut, hogy ugyan már, vajon küldtek-e neked egy fontos e-mailt, mióta 2 perce nem láttad a telefonodat, mivel épp fürdesz. Upsz. Hát de jó! Tudod ellenőrizni még a kádban is, mivel nem kell bevinned a mobilod, csak a vízálló okoskarkötőd. Kiveszed a kezed a vízből, letörlöd a habot és máris nyomkodhatod a karodat az infók eléréséhez. Bizony ám! Ez a Cicret okoskütyü olyan, mint egy miniprojektor, ami kivetíti az okostelefonodon megszokott nyomkodható felületet a karodra és már fent is vagy a világhálón. Anyám! De tényleg! Mondjuk nem kell ügyelni rá, hogy elhagyod a telódat, vagy összefogdosod, esetleg elfelejted a PIN kódodat. Ráadásul bekapcsolni, billenytűzárazni sem kell, elég csak megrázni a kezed és máris működésbe lép. A videón láthatod részletesen, hogyan is működik.

Egyedül arra figyelj, hogy rendszeresen gyantázz, mert egy képkinagyító csíptető mozdulat szerezhet némi fájdalmas szőrhúzást! ;)

Te is szeretnél egy ilyen kütyüt? Akkor nyomj LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Videó: youtube.com; Leadfotó: dailymotion.com

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Ha te is szereted begöndöríteni a hajad, valószínűleg rengetegféle módszert kipróbáltál már a hajsütővastól kezdve egészen a hőmentes formázó eszközökig. Néhány alapvető szabályt viszont mindenképpen...
Sztárok
Rengeteg szabály és előírás határozza meg a brit királyi család életét, de gondoltad volna, hogy vannak olyan ételek is, melyeket egyenesen tilos fogyasztaniuk?