Az év séfje otthagyta az éttermet, ahol 10 évig dolgozott, hogy ezzel foglalkozzon

Alig telt el egy kis idő azóta, hogy Lőrincz György 2016-ban megkapta a legrangosabb magyarországi elismerést, vagyis a "Chef of the Year" titulust a Gault & Millau gasztrokalauztól, és máris egy nagyszabású projektbe vágott bele. Otthagyta azt az előkelő éttermet, ahol 10 évig dolgozott, és eltökélte, hogy fagylalttrendet teremt.

Egy új gourmet korszak kezdete

A Bábel étterem volt executive séfje a kreativitásért és az innovációért felelt, és ezért a két dologért lett a Gelato Italiano "fagylaltnagykövete" is. Szerinte a kreativitás, az alkotás és az újdonság fogja meghatározni az idei év fagylalttrendjét, amiben a gasztrobloggereknek is nagy szerepük lesz.

"Szeretnénk inspirálni a gasztrobloggereket a fantáziájuk kibontakoztatására a konyhában, hogy ők is inspirálhassák a követőiket, lelkes háziasszonyokat, fiatalokat, hogy otthon is lehet művészi desszertet alkotni. Szeretnénk, ha ők is részesei lennének a 2016-os fagylalttrend megalkotásának!" - mondta György.

Ám nem csak Lőrincz György az, aki átáll a fagyioldalra. A negyed évszázada piacon lévő Gelato Italiano több fronton is igyekszik maga mellé állítani a legjobbakat. Az idei évben minden fontos eseményen, fesztiválon, bálon, celebrendezvényen és foodfeszten jelen lesz az országban, hogy mindenkihez eljusson a legújabb fagylaltrend! Legközelebb március 10-12-én találkozhat velük a közönség, és kóstolhat fagyit a BaGaTech gasztrofesztiválon a Millenárison.

Ha téged is érdekel ez a fagylaltprojekt, nyomon követheted a közösségi médiában a #gelatoproject kulcsszón keresztül, illetve nyomhatsz egy LIKE-ot is!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotó; Leadfotó: gelatoproject.blog.hu

Oldalak

Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...
Egészség
A kertedben hasznos gyógynövény lehet, a szántóföldeken viszont sok bosszúságot képes okozni.
Sztárok
Csütörtök délelőtt jelentették be, hogy az 55 esztendős ausztrál énekesnő is fellép majd az idei Sziget Fesztiválon.