Minden apukának erre kellene tanítania a lányát - Imádni való videó

Ez az apuka olyan módszerrel segít a kislányának az egészséges önértékelés kialakításában, amelyet meg kellene mutatni az összes apukának. Nézd meg a videót!

"Szeresd önmagad"

Többek között ez is a tanítások között van, mert ez a fiatal apuka segíteni szeretne a kislányának a helyes értékrend meglátásában és az első iskolai napra való felkészülésben. Mondjuk úgy, hogy a tükör előtt elmondat vele olyan motiváló mondatokat, amelyek az idők során minden bizonnyal pozitívan hatnak majd a kislány önértékelésére.

Ha nem értesz angolul, akkor a videó alatt megtalálod a magyar szöveget!

A kislány minden esetben elismétli az apuka szavait. A rövidített fordítást olvashatjátok:

"Nézd meg magad a tükörben, nézz a saját szemedbe, ok? Készen vagy? Ez egy jó nap lesz? Valóban jó nap, tele pozitív dolgokkal? Mondd utánam: Erős vagyok! Okos vagyok! Keményen dolgozom! Szép vagyok! ... Nem vagyok jobb másnál és senki sem jobb nálam! Ha elesek, felállok! Köszönöm Istenem, hogy ilyen nagyszerű lehetek."

Mit szólsz? Ha tetszik, oszd meg mással is!
Olvass bele a tegnapi bejegyzésbe is!

Forrás: youtube.com; Leadfotó: kiddytrend.com

Oldalak

Fashion&Beauty
A hiperpigmentáció olyan állapot, amely során a bőrön sötét foltok jelennek meg, melyek az egyenetlen melanin eloszlás miatt alakulnak ki. A jó hír viszont, hogy felveheted a küzdelmet a nemkívánatos...
Fashion&Beauty
A tavasz elég kiszámíthatatlan évszak és ilyenkor igazi kihívást jelent sikkesen, de mégis praktikusan öltözködni.
Lifestyle