Ebben a boltban nem kell a kasszánál fizetni, ha bevásárolunk - Csak simán kisétálunk az üzletből

Képzeld el, hogy nincsenek kasszák, sorban állás és még a pénztárcádat sem kell elővenned, csak ki kell sétálnod a boltból a cuccokkal. Ennyi. Persze egy okostelefon mindenképpen kell hozzá. Hamarosan világszerte ez lesz a módi, egyelőre még csak egy amerikai üzletben működik ilyen rendszer. Kíváncsi vagy, mi ez?

Amazon go

Az Amazon kifejlesztett egy olyan technológiát, aminek a segítségével megszűnnek a boltokban a pénztárak, hiszen nem lesz rájuk szükség. Leveszed a polcról a cuccokat (amit érzékelnek a szkennelők) és kisétálsz velük az eladótérből. Közben a kapuban lévő érzékelők küldik a jelet a telefonodon lévő applikációnak, amely levonja a beállított kártyádról az összeget.

Kicsit furának tűnik még így, viszont ismerve az Amazont, nemsokára kinövi magát a dolog. Jelenleg Seattle-ben van az első ilyen bolt. A videóból megérted a működést.

Ha tetszett a cikk, oszd meg mással is!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Forrás: youtube.com Leadfotó: bgr.com

Oldalak

Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.