Te feladnád az eddigi életedet, hogy bejárd a világot? Ez a fiatal magyar lány megcsinálta!

Eljátszottál már a gondolattal, hogy itthagyod a jelenlegi életed és valami teljesen másba fogsz? Mondjuk bejárod a világot, ahogy az egyik barátnőm tette!

Menedzserből stewardess

Sokat lehet mostanában hallani, olvasni olyan emberekről, akik otthagyták a 8-tól 5-ig melójukat, a taposómalmot vagy nevezzük bárminek, és belekezdtek egy olyan életbe, amely szöges ellentéte ennek, ám amelyre mindig is vágytak. Egyre több az utazóblogger, illetve a hátizsákos szabadúszó, rólam is csak a zsák hiányzik és már mehetnék is. Én mégsem teszem, viszont a barátnőm igen. Bár egy kicsit másként.

Ő fogta a menedzseri állását, a budai lakását, vagyis az eddig felépített életét és hátrahagyta. Elköltözött Dubaiba, ahol a világ legnagyobb légitársaságnál stewardessnek állt, mert gyerekkora óta ez volt a titkos vágya, de helyette inkább karriert épített. De meggondolta magát, és azóta bejárta a fél világot, olyan helyeket is, amelyek az átlag bakancslistán nem is szerepelnek. Az enyémen sem. Büszke vagyok rá, hogy meglépte és hogy most boldogabb, mint valaha. Ha olvasnál még róla, itt megteheted!

Ha te is kacérkodtál már hasonló gondolattal, és tetszik az ötlet, oszd meg másokkal is a cikket!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotó: 365letszikra.hu; Leadfotó: shutterstock.com

Oldalak