7 jel, hogy az Univerzum nagyszerű és izgalmas változásra hív

Azon tűnődsz, vajon készen állsz-e azokra a változásokra, amelyeket a vonzás törvényének tudatosítása hozhat életedbe? Vagy kétségeid vannak azzal kapcsolatban, hogy valóban most lenne itt az ideje megpróbálni, és megvalósítani legnagyobb álmaid?

Padma - kínai asztrológus, blogger

A kínai asztrológia apropóján kezdtem az írogatást, de igazából minden spirituális téma érdekel, mióta az eszemet tudom. Sok érték és érdekesség összegyűlt a tarsolyomban az évtizedek alatt, amit szíves-örömest osztok meg veletek blogomban, hátha rajtam kívül más is inspirációt merít belőlük.

Vannak bizonyos félreismerhetetlen jelei annak, hogy az átalakulás hamarosan bekövetkezik. Ha az alábbi 7 jel közül többet észlelsz az életedben, akkor az Univerzum csodálatos változásra hív!

1. Véget érő kapcsolatok

Bár fájdalmas és megrendítő lehet, hogy az utóbbi néhány hétben vagy hónapban több kapcsolatod véget ér, fontos észrevenned ezt a mintát, és elgondolkodni, hogy mit jelent – nem véletlen egybeesés! A legtöbb esetben azt mutatja, hogy mély belső átalakuláson mégy keresztül, ami magával hozza, hogy az azelőtt kényelmes dinamika már nem passzol hozzád (vagy ahhoz, akivé épp készülsz válni). Még akkor is így van ez, ha nem tudatosan szakítod meg valakivel a kapcsolatot, csak természetesen továbbsodródsz, ahogy a vibráció változik. Az átalakulás olykor drámai konfliktusokat, veszteségérzést hoz magával, de a jó hír az, hogy ez teremt helyet azok számára, akik a te hullámhosszodon gondolkodnak, akik támogatnak téged, és megfelelnek magasabb önmagadnak.

2. Az Univerzum „beszél” hozzád

A tapasztalatok szerint sokan, akik átestek egy ilyen nagy átalakuláson, kimagaslóan sok jelet kaptak az Univerzumtól, amikor a nagy változás csúcspontján voltak. Például figyelj bizonyos számok ismételt megjelenésére (11:11 vagy 777, stb.), állatok és témák ismétlődő felbukkanására, valamint ismétlődő találkozásokra olyan emberekkel, akik létezésed új szintje felé vezetnek. Mielőtt zavarba esnél ezektől a jelenségektől, gondolj arra, hogy a dolgok hamarosan megváltoznak!

Lapozz, hogy megismerd a további jeleket!

Fotó: xrcoaching.com

Oldalak

Sztárok
A RTL-en feltűnő zsűritagok nem tették zsebre, amit kaptak a színésztől. Szabó Győző anno szerepelt is a műsorban.
Lifestyle
Te elgondolkoztál már azon, hogy mik azok a dolgok, amik mindig megtalálhatóak a hűtődben és a konyhádban? A hollywoodi filmekben általában mindig látunk sört a hűtőben, de az nincs a magyarok...
Sztárok
Kevesen tudják, de bizony Jennifer Lawrence-nek két bátyja is van, akik gyakran megtréfálták gyerekkorában, ám ennek ellenére mindig is szoros kapcsolatuk volt a testvéreknek, és ez így van a mai...