Mindent megteszel, hogy elérd a célod, mégsem sikerül? Ez az oka!

Hol lehet a hiba? Egyszerűen folyton keresztbe tesz a karma, rossz helyre születtél? Nem vagy elég képzett, nincs elég időd, vagy még mindig nem dolgozol elég keményen? Nem itt van a gond.

Padma - kínai asztrológus, blogger

A kínai asztrológia apropóján kezdtem az írogatást, de igazából minden spirituális téma érdekel, mióta az eszemet tudom. Sok érték és érdekesség összegyűlt a tarsolyomban az évtizedek alatt, amit szíves-örömest osztok meg veletek blogomban, hátha rajtam kívül más is inspirációt merít belőlük.

Valóban olyan fontos sikertényező az akaraterő?

Sokat hallani az akaraterő, a tetterő, az aktivitás fontosságáról, ha sikeres életet szeretnél élni, és a céljaid mindenképp el szeretnéd érni. De van néhány tényező, amit mindenképpen figyelembe kell venned, ha azt szeretnéd, hogy maga a célhoz vezető utad is boldog legyen, másrészt, ha tartós eredményt szeretnél elérni. Harmadik fontos szempont, hogy azokat se sértsd, akikkel célodhoz vezető utad során összehoz a sors. Netalán boldogok lehessenek ők is a veled való találkozás által. De legalábbis, ne árts senkinek miközben saját boldogságodat keresed.

Sokan száguldanak úgy céljuk felé, hogy ezen szempontokból egyet sem vesznek figyelembe. Csak a cél lebeg lázas szemük előtt, mert azt hiszik, hogy csakis akkor lesznek boldogok, ha azt végre elérik – szinte bármi áron. Bármekkora célt is valósítanak meg, ők azok, akik sem út közben, sem célba érésük után nem lesznek boldogok, és útjukra visszatekintve azt kell észrevenniük, hogy kíméletlen önzésükkel nemcsak másokból, de magukból is lelki roncsot kreáltak… Ne irigyeld ezt a fajta akaraterőt, és ne akarj ilyet kifejleszteni magadban, hiszen ebben nagyon sok stressz és agresszió van. Nyugodtan legyél büszke magadra, ha ez már neked nem megy, és emiatt átmenetileg sikertelenebbnek tűnsz náluk. Sikert nem csak ezen az arrogáns módon lehet elérni, csak esetleg még nem tudod, ha nem így, akkor hogyan. „A jó emberek mindig a rövidebbet húzzák” – ugye, nem ápolsz ilyen hiedelmet a lelkedben?...

Lapozz, a cikk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: danoah.com

Oldalak

Egészség
A fogamzásgátló tabletták a terhességmegelőzés egyik legnépszerűbb formái Magyarországon is az óvszer mellett. Most megmutatjuk, mi történik, ha elfelejtetted bevenni az adagodat.
Utazás
Ez lesz a világ 6.legmagasabb épülete.
Utazás
Magyarországon rendkívül népszerű ez a hely a turisták körében, de balesetveszélyessé vált, így le kellett zárni.