Tudod, mi az az igaz-látó szemüveg? Neked is lehet ilyen!

Úgy őszintén: befolyásolja azt, hogy te ki vagy, az, ahogyan látnak téged? Elmondom, miért nem érdemes egyetlen aggódó gondolatot sem fecsérelned ilyesmire. És hogy jön ide a szemüveg? Kiderül az is a cikkből.

Padma - kínai asztrológus, blogger

A kínai asztrológia apropóján kezdtem az írogatást, de igazából minden spirituális téma érdekel, mióta az eszemet tudom. Sok érték és érdekesség összegyűlt a tarsolyomban az évtizedek alatt, amit szíves-örömest osztok meg veletek blogomban, hátha rajtam kívül más is inspirációt merít belőlük.

Nem sok igazság van abban, ahogyan egymást látjuk

Mindenki a maga speciálisan torzító egó-szemüvegén keresztül szemlél téged. Mindenki. Ez alól csak azok kivételek, akik megvalósították isteni énjüket, már azon keresztül élnek, érzékelnek. Az ő szemük igaz-látó. És mit látnak benned? Csodálatra méltó isteni énedet, egy rendkívüli, megismételhetetlen, egyedi emberi csodát. Ők sosem fognak semmi rosszat mondani rád, vagy rólad, csakis szépet és jót, hiszen a belső lényed tökéletes, ők ezt látják és tudják, ha te még nem is. Rendkívül szerencsés vagy ezért, ha életed során összefutsz valamelyikükkel!

A többiek csak a sajátos egó-szemüvegükön keresztül képesek rád tekinteni, és bár mindannyian téged néznek, teljesen mást látnak. Az egyik így torzítja el a valódi képet, a másik úgy. Lesz, aki szeretni fog, lesz, aki nem, lesz, aki megharagszik rád valami miatt, amiért másnak eszébe sem jutna. Sokszor minden igyekezetünkkel megpróbáljuk befolyásolni, hogyan lássanak bennünket, de mások szemüvegéhez nincs hozzáférésünk. A speciális szűrőket mindenki maga válogatja össze, és vagy jó színben fogsz feltűnni előtte, vagy nem, de egy biztos: valódi lényed egyik sem látja. Sajnos, te magad sem…

Ja, persze, – te is ezt csinálod ám. Te is folyton viseled a megszokott torzító szemüveged. Egó érzékel egót, és a játszmák végeláthatatlanok, és rendkívül bonyolultak. Fárasztóak is.
Ha esetleg magad is belefáradtál ebbe kapcsolataidban, javaslom, hogy kezdd el gyakorolni a „lelki látásmódot”. Mint mindent, ezt is megtaníthatjuk az elménknek, mindössze gyakorolni kell mindennapi szinten.

És milyen kütyü az az igaz-látó szemüveg? Olvasd el a következő oldalon!

Fotó: belelu.com

Oldalak

Lifestyle
A kertben sok gaz és növény felütheti a fejét, ezek közül pedig nem kevés akár életveszélyesen is mérgező lehet mind az állatokra, mind pedig az emberekre nézve.
Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...
Egészség
A kertedben hasznos gyógynövény lehet, a szántóföldeken viszont sok bosszúságot képes okozni.