Lifestyle

Mádai Vivien egy éve vár a lagzira

Mádai Vivien egy éve vár a lagzira

Mádai Vivien tavaly mondta ki az igent szerelmének, Zolinak, alig egy évvel azután, hogy először találkoztak a Balaton partján. Viviennek nem ez volt az első esküvője. Egykori kedvesével Miamiban, spontán döntöttek úgy, hogy összeházasodnak a család és a barátok nélkül, amely akkor még jó ötletnek tűnt, ma azonban már egészen máshogyan képzeli el a Nagy Napot. És meg is valósítja azt.

Egy év az eskütől a lagziig

Miért döntöttetek úgy, hogy egy év különbséggel szervezitek meg a polgári és az egyházi esküvőtöket? 

"Már nyolc hónapos terhes voltam Zénóval, a kisfiunkkal. Mindenképpen szerettük volna, ha családba érkezik, ezért házasodtunk össze, mielőtt megszületik. De akkor már úgysem bírtam volna táncolni, és sokáig fennmaradni, jobbnak láttuk, ha kettéválasztjuk a polgári és az egyházi szertartást, valamint a partit is későbbre halasztjuk."

A sminkes, a menyasszony és a szerző: Babai Carmen (smink), Mádai Vivien, Czank Lívia | Fotó: Illés Kinga

Nem lehetett egyszerű feladat akkora pocakkal…

"A ruha kiválasztása volt az igazi kihívás. Mégiscsak szerettem volna csinos menyasszony lenni, fehér ruhát viselni, de az utolsó hónapban már valóban nagy volt a hasam, nem is lehetett előre tervezni, mert nem tudtam, milyen méretben kell majd keresgélnem. Végül találtam egy üzletet, ahol kifejezetten kismamáknak készítenek menyasszonyi ruhákat. Szerelem volt első látásra, egy egyszerű, fehér csipkeruhát választottam. Amint megláttam, nem is volt kérdés, hogy megveszem."

Hol tartottátok a szertartást?

"Balatonfüredi lány vagyok, így nekem az a vidék a minden. Szerencsére, Zoli is nagyon szereti a környéket, így nem volt nehéz meggyőznöm, hogy ott házasodjunk össze az önkormányzatban. A szertartásra egy ultrahang vizsgálat után indultunk. Már készen volt a hajam, a sminkem, kérdezték is a klinikán, hogy hova ilyen csinosan? Nagyon meglepődtek, amikor mondtam, hogy az esküvőnkre igyekszünk éppen. Kicsit visszamentünk az időben, mivel a szüleim is a füredi önkormányzatban mondták ki az igent egymásnak. 26 év alatt mit sem változott a helyiség romantikája. Csak a szűk családot hívtuk meg, meghitt szertartás volt, mindenféle felhajtás nélkül. Akkor tényleg az volt a fontos, hogy végre egy család legyünk, férj és feleségként élhessünk másnaptól. Mindkettőnk tanúja a testvérek közül került ki. Akkor már eldöntöttük, hogy lesz egy nagyobb parti is, csak ahhoz több időre volt szükségünk és persze arra, hogy Zénó megszülessen. Mindenki elfogadta és megértette a környezetünkben az ötletet."


<


Az esküvői előkészületekről a hajtás után olvashatsz...

Fotó: Illés Kinga, czanklivia.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.