Recept

Könnyű narancstorta a hűvös őszi estékre

Így, hogy az elmúlt napokban kicsit hűvösebb lett az idő, kezdek jobban ráhangolódni az őszre. Most elhoztam nektek ezt az igazán finom egészséges narancstortát, amit most ti is könnyen elkészíthettek. Próbáljátok ki bátran! Nálunk már el is fogyott…

Marton Andrienn, az Ízes élet háziasszonya

Blogomban és videóimban megmutatom, hogy miképp őrizd meg egészséged időtakarékosan és költséghatékonyan! Itt minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Hidd el, az eredmény önmagáért beszél majd. Remélem, velem tartasz!
Ha szeretnél jobban megismerni, olvasd el a velem készült interjút is!

Narancstorta:

Hozzávalók:

  • 200 g xilit
  • 200 g kókuszolaj
  • 400 g mandulaliszt
  • 40 g tönkölyliszt
  • 4 db egész tojás
  • 2 db narancs, belseje és héja

Elkészítés:

1. 2 db narancsot puhára főzünk héjastól, majd turmixgép segítségével narancs pürét készítünk belőlük. (Csak az egyik héját használjuk fel a püréhez). A másikat, főzés után kidobjuk.

2. Az alapanyagokból egynemű masszát keverünk, egy tortakarikába töltjük és 170°-os sütőben kisütjük. 20 perc elteltével kivesszük a sütőből, ha még zselészerű az állaga és remeg tovább sütjük 10-15 percet, amíg meg nem szilárdul.

Tipp: Ha több narancspüré marad, akkor azt fel lehet használni díszítésnek.

Még két recept Marton Adrienntől a következő oldalon.

Oldalak

Recept
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...