Látszat és a valóság - Hadházi Lászlóval új estjéről beszélgettünk

Egy évvel a Nekünk áll a László után új önálló esttel jelentkezik Hadházi László. Ez az est nem csak témaválasztásában lesz egészen más, a humorista partnere is változik.

Októberben jelentkezel az új önálló esteddel, esetleg folytatása lesz a Nekünk áll a Lászlónak?

Nem az estnek, hanem az életművemnek lesz ez a folytatása, a témája teljesen más. Igazából a horderejét igyekszem olyasmire formálni, mint amilyen az előző volt. Arra törekszem, hogy olyan témákat sorakoztassak fel, amik érdeklik az embereket, aktuálisak, és ami a legfontosabb, úgy szeretném ezeket kidolgozni, hogy a lehető legviccesebb legyen.

Milyen témakörökben fogsz mozogni?

A látszat és a valóság, a média, a televízió és az élet közti különbség. A valóságnak tűnő show-k és a valóság közötti különbség – ezek a dolgok izgatnak most.

Az előző estekben Bellus István közreműködött, most is így lesz?

Pisti most ebben nem lesz, más elfoglaltságai miatt. Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy Janklovics Péter lesz a partnerem, számítok rá, mert ő nagyon vicces.

Janklovicsot említetted, akinek van zenei betétekkel tűzdelt műsora, és te is szeretsz gitározni… Arra nem gondoltál még, hogy megmutatod a közönségnek zenészként is magad?

A humorba nem viszem bele azt a zenét, amit én szeretek, tehát biztosan nem fogok zenélni ilyen formában a színpadon. Van ugyan zenekarom, amivel fellépünk, de az más, az hobbi… Viszont nagyon bírom, amikor Peti csinálja ezt a szempleres, hip-hopos bulit… Még az is lehet, hogy ő fog zenélni benne, de én nem fogok.

Lapozz, az interjú még folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Igyekszünk tudatosan vásárolni, és sokan fordulnak már az olcsóbb, saját márkás termékek felé a szupermarketekben. Viszont tudod, hogy valójában mit teszel ilyenkor a kosaradba?
Lifestyle
A kertben sok gaz és növény felütheti a fejét, ezek közül pedig nem kevés akár életveszélyesen is mérgező lehet mind az állatokra, mind pedig az emberekre nézve.
Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...